Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD: Informatieavond burgerhulpverlening

16 maart 2020 @ 19:30 - 22:00

Gratis

UPDATE:

Stichting Hartslag Zeist heeft vandaag in overleg met de Brandweer Zeist besloten om de informatieavond over burgerhulpverlening die gepland staat op 16 maart te verplaatsen naar een datum later dit jaar.
We achten het niet verantwoord gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 om de informatieavond plaats te laten vinden.

We hopen jullie graag op een later moment te verwelkomen!

————————————————————————————

Kom 16 maart gezellig langs op de informatieavond over de burgerhulpverlening bij reanimaties in de gemeente Zeist. De informatieavond vindt plaats in de Brandweerkazerne Zeist.

Iedereen is welkom!

We maken deze avond graag kennis met reeds ingeschreven burgerhulpverleners, maar ook met geïnteresseerden. Tevens is deze avond uitermate geschikt om kennis te maken met de stichting en al je vragen te stellen omtrent burgerhulpverlening, reanimatiecursussen en AED’s.

Het programma voor de avond is zo goed als bekend. Hierbij het voorlopige programma voor de avond:

  • 19.30: inloop met koffie/thee en bezoeken stands
  • 20.00: toelichting op de visie en doelstellingen van Stichting Hartslag Zeist
  • 20.15: Sprekers vanuit de RAVU (Regionale Ambulancevoorziening Utrecht) en Hart4All (Hart4ALL is een initiatief waarbij burgerhulpverleners in contact kunnen komen met de patiënt of nabestaanden)
  • 21.00: Paneldiscussie
  • 21.30: Drankje en bezoeken stands
  • 22.00: Einde

Tijdens het bezoeken van de stands is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met de stichting en partners en vragen te stellen omtrent burgerhulpverlening, reanimatiecursussen en AED’s. We kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen deze avond!

Deel het evenement op Facebook en breng familie, vrienden en kennissen op de hoogte van deze informatieavond. Samen gaan we voor een ‘hartveiliger’ gemeente Zeist

Gegevens

Datum:
16 maart 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Brandweerkazerne Zeist
Dijnselburgerlaan 5
Zeist, 3705LP Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Hartslag Zeist
Telefoon:
0641538444
E-mail:
info@hartslagzeist.nl
Site:
hartslagzeist.nl