Algemeen

Load More

Load More

Load More

 

AED-beheerder

Load More

Vanaf 1 januari 2018 kunnen de gemaakte kosten voor het weer inzetbaar maken van een AED doorgeven worden aan de Regionale Ambulancevoorziening (RAV). De RAV vergoed deze kosten dan aan de eigenaar van de AED.

Category: AED-beheerder

Load More

Nee, jammer genoeg kan dit niet. Het is belangrijk dat de opgegeven AED altijd aanwezig is op een vaste plek waar de burgerhulpverleners op ieder moment bij kunnen. Daarom kunnen AED’s die in een auto of binnen in huis liggen, niet aangemeld worden.

Ook is het mogelijk om je AED thuis in een buitenkast te hangen, zodat deze wel beschikbaar is. Je kunt je AED dan registreren in het netwerk van HartslagNu. Wij denken graag met je mee hoe we je AED 24/7 beschikbaar krijgen. Neem gerust contact met ons op.

Klik hier om je AED aan te melden.

Category: AED-beheerder

Load More

Goed om te horen dat je de AED beschikbaar wilt stellen voor de burgerhulpverleners. Om de AED aan te melden vragen we je een account aan te maken bij HartslagNu.

Als je geen scholingsgegevens in dit account invult, word je niet opgeroepen voor reanimatiemeldingen. Je krijgt dan enkel de rol als AED-beheerder. Dit houdt in dat je een SMS ontvangt wanneer de AED is meegenomen in de alarmering van HartslagNu met de vraag of je de AED wilt controleren. Als je een account hebt aangemaakt, dan kun je inloggen via deze link om rechtstreeks de AED aan te melden.

Category: AED-beheerder

Load More