Stichting Hartslag Zeist is op 9 maart jl. officieel partner geworden van HartslagNu. Het partnerschap is voor Hartslag Zeist belangrijk, omdat wij door het afsluiten van een overeenkomst met HartslagNu toegang krijgen tot informatie over:

  • alle vrijwilligers die zijn geregistreerd binnen de gemeente Zeist (Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide),
  • alle AED-beheerders die aan de AED’s in de gemeente Zeist zijn gekoppeld.

Met behulp van deze informatie kunnen wij de burgerhulpverleners en AED-beheerders beter bereiken en op de hoogte houden van ontwikkelen met betrekking tot burgerhulpverlening in de gemeente Zeist. Tevens krijgen wij een beter beeld hoeveel burgerhulpverleners de gemeente rijk is en waar zij zich bevinden. Zo kunnen wij bepalen in welke buurten voldoende burgerhulpverleners zijn of waar nog actief geworven zal moeten worden.

Daarnaast krijgen wij als eerste informatie over nieuwe ontwikkelingen en innovaties binnen HartslagNu.

Wij zijn ons ervan bewust dat we toegang hebben tot privacygevoelige gegevens. Om partner te kunnen worden met HartslagNu moeten wij handelen conform de geldende Europese wet- en regelgeving voor verwerking van persoonsgegevens en privacy en dit ook aan kunnen tonen. Klik hier voor ons privacybeleid.

Categorie├źn: Stichting